Zoet&Zo – High Tea @ home

 Het speciale van high tea @ home is, dat deze thuis of op locatie verzorgd wordt in de regio Eindhoven, Helmond en Weert. Hierdoor hoeft u nergens heen, om toch te genieten van een high tea. Een Zoet&Zo high tea @ home menu bestaat uit 3 rondes (hartig, scones en zoetigheden) met daarbij thee en verse jus d’orange. De kosten zijn 15 euro per persoon dit is inclusief de bezorging, tafel aankleden en de afwas. Elke high tea wordt servies, etagères en tafelkleden geleverd, zodat het de echte Engelse sfeer bevat. Ik zorg voor alles, totaal aangekleed in de traditionele Engelse sfeer met bijpassend servies en dergelijke, en zo heeft u er geen werk aan.

Vind ons leuk zoetzo facebook voor nog meer nieuws en foto’s.

Er zijn genoeg redenen om een high tea @ home te laten organiseren….om gezellig bij te kletsen met de vriendinnen, voor een kinderfeestje, babyshower, personeelsuitje, of voor een vrijgezellenavondje. Daarnaast is een high tea @ home ideaal als familie brunch, omdat er voor iedereen wel iets lekkers tussen zit.

Sinds twee jaar heb ik mijn eigen bedrijf, Zoet&Zo. De activiteiten van Zoet&Zo zijn high tea @ home organiseren. Zoet&Z0 High Tea en lekkernijen is gevestigd in Someren (Noord-Brabant) en inmiddels een begrip in de regio. Een high tea @ home wordt thuis of op locatie georganiseerd in de regio Eindhoven en Weert. High tea is zeer populair in Nederland. Daarnaast verzorg ik ook diverse ontbijtjes-op-bed, picknickboxen, taarten en andere hapjes op afspraak (zie menukaart).